buitenaanzicht2De verhuur

De stacaravan wordt verhuurd voor een vooraf afgesproken periode zoals vermeld in het huurcontract. De verhuur van de stacaravan is enkel voor recreatief gebruik. Aanvang van de huurperiode is op afspraak en eindigt om 11.00 uur. Dit i.v.m. controle.

De reservering

Naar aanleiding van uw aanvraag tot huren ontvangt u per e-mail een huurcontract. Om deze reservering definitief te maken zendt u een volledig ingevuld en ondertekend huurcontract terug en betaalt u het voorschot zoals vermeld op de overeenkomst. Dit voorschot dient binnen 14 dagen na toezending te worden voldaan, anders kan de boeking niet gegarandeerd worden.

Uw overeengekomen totale huurbedrag inclusief borgsom dient vier weken voor aanvang van de huurperiode betaald te zijn.

  • Bij annulering meer dan 4 weken vóór aanvang van het verblijf, is 50% van het totaalbedrag verschuldigd.
  • Bij annulering binnen 4 weken vóór aanvang van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd.
  • Bij voortijdige beëindiging van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd.

De huurprijs

De huurprijs, zoals met u is overeengekomen, is inclusief gas, water en licht. De verplichte servicekosten (€3,00 per persoon (vanaf 4 jr.) per nacht incl. 1 auto en 1 huisdier) dient u bij aankomst aan de receptie van Duinrand te voldoen.

Borgstelling

Wij hanteren een borg van €100.-- ongeacht de huurperiode. Deze borg wordt binnen vier weken na het einde van de huurperiode naar u teruggestort, tenzij er sprake is van vermissingen, schades of schoonmaakkosten die wij met u moeten verrekenen. Voor een niet schoongemaakte caravan wordt € 40,- borg ingehouden. Terugbetaling van de waarborgsom, eventueel onder aftrek van kosten, vindt plaats binnen vier weken na het beëindiging van de huurperiode. Zodra de kosten hoger uitpakken dan de gestelde borg, zullen deze ook op u verhaald worden.

Melden bij de receptie

Bij aankomst moet u zich melden bij de receptie. Na het tonen van het huurcontract ontvangt u de sleutel van de caravan. Wanneer u buiten kantoortijden (zie www.duinrand.net) denkt te arriveren, raden wij u aan van te voren contact op te nemen met de camping. Tussen 23.00 uur en 7.00 uur is het niet mogelijk om de camping op te rijden.

Controle bij aankomst

Wij proberen er zorg voor te dragen dat de stacaravan helemaal in orde is bij uw aankomst. Toch raden wij u aan de caravan bij aankomst te controleren op eventuele schades of vermissingen van inventaris. Mocht dit zo zijn dient u ons dit dan meteen te laten weten. Op deze manier kunt u voorkomen dat u hiervoor aansprakelijk gesteld wordt.
Komen er achteraf klachten of meldingen van schades, vermissingen etc. dan kunnen wij deze niet meer op waarheid beoordelen en kunnen wij u hiervoor alsnog aansprakelijk stellen.

Wij gaan ervan uit dat u ook met zorg met het gehuurde om zult gaan. De schades en /of vermissingen die door u worden veroorzaakt, komen voor uw rekening.

Overlast

Zodra er sprake is van overlast wordt er door de terreinbeheerder opgetreden volgens de algemene regels van camping Duinrand (zie www.duinrand.net). Mocht u van het terrein worden verwijderd volgt er nooit een teruggave van de huur.

Roken

Roken is in de caravan niet toegestaan.

Huisdieren

Huisdieren zijn toegestaan (max. 2). Deze moeten aangelijnd zijn op de camping. Op de camping is uitlaten niet toegestaan (er is ruimte genoeg in het gebied aan de achterzijde van de camping.) Bij ongelukjes dient u dit zelf op te ruimen. Er zijn doggy bags op meerdere plaatsen op de camping aanwezig. De hond(en) mag/mogen in geen enkel geval alleen in de caravan achterblijven. Dit i.v.m. geluidsoverlast en mogelijke schades.

Elektra

De elektra-aansluiting van de caravan is 10A. Zodra de stoppen springen, dient u dit te melden bij de terreinbeheerder.

Gas

Onze caravan is aangesloten op een vaste gasleiding, zodat u niet met losse gasflessen te maken hebt.

Eindschoonmaak

De caravan verwachten wij in dezelfde staat terug als bij uw aankomst. Dit betekent dat u verantwoordelijk bent voor de schoonmaak. Let met name op de achtergebleven haren van uw huisdier! Zodra de caravan bij controle niet voldoende blijkt te zijn schoongemaakt, zijn wij genoodzaakt dit in rekening te brengen.

Vertrek

Na uw huurperiode dient u zich af te melden bij de receptie. U kunt daar uw sleutels inleveren. De controle van de caravan doen wij na uw vertrek.